Kişisel Verilerin Korunması Politikası Kullanım Şartları ve Gizlilik Bildirgesi

Değerli Kullanıcı, Petrol Ofisi A.Ş.'ye ("Petrol Ofisi") ait http://www.petrolofisi.com.trsitesine hoş geldiniz.

“Site Kullanım Şartları” siz değerli kullanıcılarımıza sitemizde yer alan bilgi ve hizmetlerin sağlanmasına ilişkin hükümleri düzenlemektedir.

TANIMLAR:

Aşağıdaki tanımlar Petrol Ofisi'ne ait http://www.petrolofisi.com.tr sitesinin kullanımı için önemlidir.

Buna göre;

Kullanıcı/Kullanıcılar: Kişisel verilerini, sitede yer alan iletişim formlarının talep ettiği bilgileri kendi açık rızaları ile vererek siteye üye olan veya kişisel verilerini vermeden sadece siteyi ziyaret eden gerçek kişileri,Kişisel Veri: Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi,

Kişisel Veri: Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi,

Kişisel Verilerin İşlenmesi: Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan veya herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak koşuluyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi,

Site: http://www.petrolofisi.com.tr adresinde yer alan web sitesini,

FSEK: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nu,

5651 sayılı Kanun: İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun'u,

KVKK: 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu,ifade eder.

KULLANIM ŞARTLARI, ERİŞİM, RİSK VE SORUMLULUĞUN SINIRLANDIRILMASI,  IP ADRESLERİ VE COOKİELER (ÇEREZLER)

a. Site ve Site'deki tüm dokümanlar Petrol Ofisi'nin mülkiyetindedir. Bu dokümanlar, on-line sistemde görülmesi için gerekli olması hali haricinde kopyalanamaz, yeniden üretilemez. Yukarıda belirtilenden bağımsız olarak, sitenin sayfalarının yazıcı çıktısını kişisel kullanımınız için alabilirsiniz. Yukarıda belirtilen genel prensipten bağımsız olarak Petrol Ofisi, siteden wallpaper, screen saver ve diğer programlarını indirme imkânını verebilir. Bu sitede yer alan dokümanlar ile ilgili fikri ve sınai mülkiyet haklarını ihlal edecek nitelikteki her türlü kullanım sonrasında ortaya çıkabilecek yasal sorumluluklar kullanıcıya aittir.

b. Site ile link oluşturmak isterseniz, bu link http://www.petrolofisi.com.tr ana sayfasına yönlendirilmelidir.

c. Petrol Ofisi tarafından Site'nin virüs ve benzeri kötü niyetli yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut olanaklar dahilinde önlemler alınmış olmakla birlikte, son güvenliğin sağlanması için Kullanıcı, kendi virüs koruma sistemini tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlüdür. Bu çerçevede Kullanıcı, Site'ye girmesi nedeniyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.

d. Site'de yer alan her türlü bilgi, resim, açıklama ve haber ("Bilgi") sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde Site'de yer alan Bilgi'lerin hatalı olduğu ya da bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Kullanıcı, bilgileri referans alarak bir işlem yapmak niyetinde olduğunda, nihai ve güvenilir enformasyonu, Petrol Ofisi' den yazılı olarak temin etmekle yükümlü olduğunu ve Site'de yayınlanan bilgilerin güncel olmaması nedeniyle Petrol Ofisi'nin herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

e. Petrol Ofisi, kendi takdirinde olmak üzere Web Site'nin içeriğini dilediği zaman değiştirme, Kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti değiştirme ya da sona erdirme ve Site'de kayıtlı kullanıcı bilgi ve verilerini silme hakkını saklı tutar. Petrol Ofisi, Web Site'nin hatasız olması için her türlü tedbir almış olmakla birlikte, Site'de mevcut ya da oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti vermemektedir.

f. Resmi makamlardan kullanıcıya yönelik bir suç duyurusu ya da resmi soruşturma talebi gelmesi ve / veya Kullanıcı'nın Petrol Ofisi sistemlerinin çalışmasına engel olacak ya da işleyişini değiştirecek herhangi bir elektronik sabotaj veya saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde, Petrol Ofisi, Kullanıcı'nın kimlik bilgilerini araştırma ve yasal mercilere bildirme hakkına sahiptir.

Petrol Ofisi, Site ile sahip olduğu tüm alt sitelerinin ve diğer bilgi sistemlerinin güvenliğini sağlamak durumundadır. Ticari amaçlı, iyi niyetli ya da başka bir amaçla, internet siteleri ve diğer bilgi teknolojileri sistemlerinde bulunabilecek zafiyetlerin tespitine yönelik taramalar ve tespit edilebilecek zafiyetlerin suiistimal edilerek sistemlere zarar verilmesi, bilgi sızdırma vb. faaliyetler yasa dışıdır. Bu gibi faaliyetlerin gerçekleştirilmesi durumunda 5651 sayılı Kanun uyarınca yaptırım uygulanabilir. Bu gibi girişimlerde bulunulması halinde, Petrol Ofisi yapılan saldırının tipi, saldırı zamanı, saldırgana ilişkin yasa kapsamında toplanan verilerle birlikte hukuki süreç başlatma ve süreç sonucunda para cezası ya da hapis cezasına varacak cezaları talep etme hakkını saklı tutar.

g. Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgiler toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet tarayıcısının türü, işletim sisteminiz, sitemize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi ve benzeri bazı bilgiler verilebilir.

h. Siteyi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza bilgi konulabilir. Bu bilgi, çerez ("cookie") formatında ya da benzeri türden dosyada olacaktır ve bize birkaç yönden yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, sitemizde yaptığınız ziyaretlerdeki tercihleriniz takip edilerek, size daha iyi bir internet deneyimi yaşatmak amaçlanmaktadır. Örneğin; cookie'ler, siteleri ve reklamları sizin ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize göre düzenlememizi sağlayacaktır. Hemen hemen tüm internet tarayıcılarında, cookie'leri hard diskinizden silmek, yazılmasını önlemek ya da kaydedilmeden önce uyarı mesajı almak için seçenekler vardır. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen tarayıcınızın yardım dosyalarına ve kullanım bilgilerine bakınız.

i. FSEK ve 5651 Sayılı Kanun Uyarınca Dikkat Edilecek Hususlar

Kullanıcı/Kullanıcılar, Site üzerinde bir başka web sitesine veya içeriğe erişim imkânı tanıyan linkler bulunabileceğini, bunların kontrolünün veya doğruluğunun veya yeterliliğinin Petrol Ofisi ile ilgisi olmadığını ve Petrol Ofisi’nin bu siteleri herhangi bir şekilde desteklemediğini veya içerdiği bilgilerin doğruluğunu garanti etmediğini ve bu sitelerde yer alan içeriklerden dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmadığını, bu sitelerin ve/veya içeriklerin kullanımından veya bu içeriklere dayalı olarak almış oldukları kararların sonuçlarından, sitenin kullanım şartlarını okumamış veya okumuş ancak bunlara uygun davranmamış olmaları sebebiyle uğramış olduğu maddi veya manevi, müspet veya menfi ve olası herhangi bir zarardan veya masraftan Petrol Ofisi veya herhangi bir grup şirketinin veya çalışanlarının, yöneticilerinin, yetkilendirdikleri kişi veya kuruluşlarının, hukuki veya cezai hiçbir sorumluluğu olmadığını, sitede yer alan bilgilerin doğruluğu ve/veya yeterliliğinin Petrol Ofisi tarafından garanti edilmediğini kabul ve beyan etmişlerdir.

Kullanıcı/Kullanıcılar, Site üzerinde Petrol Ofisi’ne veya üçüncü bir kişi veya kuruluşa ait herhangi bir yazı, bilgi, yorum, görüş, haber, görüntü, resim, şekil, grafik ve sair bir materyal bulunabileceğini, Petrol Ofisi’nin bu materyallerle ilgili olarak FSEK ve ilgili düzenlemeler gereğince haklara sahip olduğunu, bunların Petrol Ofisi izni olmadan kopyalanamayacağını, değiştirilemeyeceğini, çoğaltılamayacağını, yayınlanamayacağını, satılamayacağını veya kullandırılamayacağını veya bunlara müdahale edilemeyeceğini kabul ve beyan etmişlerdir.

Site’de yayınlanan tüm logo, marka ve kurumsal amblemler 556 sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile korunmaktadırlar. Logolar hiçbir şekilde kopyalanamaz ve kullanılamazlar. Kullanıcı / Kullanıcılar, Petrol Ofisi logosunun veya Site’ye ait sayfaların bir başka web sitesinde herhangi bir şekilde yer almasından veya web sitesine üçüncü kişiler veya ziyaretçiler tarafından yapılabilecek herhangi bir içerik yüklemesinden dolayı elde edilecek bilgilerin kullanımından veya internetin genel uygulamalar çerçevesinde kullanımı dolayısıyla sorumluluk doğurmayan herhangi bir içerikten Petrol Ofisi’nin veya bağlı olduğu herhangi bir grup şirketinin veya çalışanlarının, yöneticilerinin, yetkilendirdikleri kişi veya kuruluşlarının, hukuki veya cezai hiçbir sorumluluğu olmadığını kabul ve beyan etmişlerdir.

j.Petrol Ofisi, Site Kullanım Şartları’nın herhangi bir maddesini, bildirimde bulunmaksızın değiştirme, yenileme veya iptal etme hakkına sahiptir. Değiştirilen, yenilenen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, Site’de yayımlanması ile birlikte tüm Kullanıcılar bakımından hüküm ifade edecektir.

GİZLİLİK VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

İşbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun ("KVKK") ve ilgili tüm düzenleme, karar ile ilgili olarak Petrol Ofisi A.Ş' nin ("Petrol Ofisi") http://www.petrolofisi.com.tr ("Site") ve faaliyet alanı çerçevesindeki hizmetlerini sunarken ve gerek Petrol Ofisi Tesislerinde gerekse Site aracılığı ile işlenen, Site ziyaretçilerimizin, çalışan adaylarımızın, müşterilerimizin, iş ortaklarımızın, Petrol Ofisi Tesis ziyaretçilerinin kişisel verilerine ilişkin politikamızı içermektedir.

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasının Amacı

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası;

  1. Petrol Ofisi'nin ne tür kişisel veriler işlediğini, işlediği kişisel verilerin işleme amacını,
  2. Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını,
  3. Petrol Ofisi'nin işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğinizi,
  4. Elektronik ticari ileti alma konusundaki olumlu veya olumsuz tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi açıklamaktadır.

1-İşlenen Kişisel Verileriniz, Kişisel Veri İşleme Amacı ve Dayanağı

Petrol Ofisi A.Ş, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, faaliyetlerini devam ettirebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu (“TCK”) ve KVKK başta olmak üzere, ilgili mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülükleri yerine getirebilme başta olmak üzere Petrol Ofisi Tesis ve Site güvenliğini sağlamak, Petrol Ofisi nezdinde yürütülen hizmetlerin yerine getirilmesini sağlamak, sözleşme ilişkilerimizin yürütülmesi ve ticari faaliyetlerin devamlılığını sağlamak amacıyla; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmeyi sağlayacak kişisel verilerinizi ( Ad, Soyad, doğum tarihi, e-posta, telefon numarası, cinsiyet, adres, meslek, eğitim, medeni durum, sosyal medya hesaplarıyla bağlanılması durumunda kullanıcının o kanallar aracılığıyla paylaşılmasına onay verdiği bilgiler, faydalanılan kampanya bilgisi, uygulama üzerindeki gezinme ve tıklama bilgileri, uygulamayı açtığı lokasyon bilgileri) sizlerden talep edilebilmektedir. Bu kişisel veriler açık rızanıza istinaden, işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak hukuka ve dürüstlük kuralına uygun olarak işlenip, muhafaza edilmektedir.

2-Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Önlemler

Kişisel verilerin korunması Petrol Ofisi için önemli bir konudur. Petrol Ofisi, kişisel verilere yetkisiz erişim veya bu bilgilerin kaybı, hatalı kullanımı, ifşa edilmesi, değiştirilmesi veya imha edilmesine karşı korumak için gerekli önlemleri almaktadır.

Petrol Ofisi kişisel verilerinizi gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli her teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermektedir. Petrol Ofisi’nin gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Petrol Ofisi bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir.

3-KVKK'nın 11. maddesi gereği haklarınız;

Petrol Ofisi'ne ekte yer alan "Başvuru Formu"nu doldurarak başvurabilir, kişisel verileriniz ile ilgili olarak aşağıdaki taleplerde bulunabilirsiniz;

a) işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) işlenmişse bilgi talep etme,

c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) yurt içinde/yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,

d) eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme

e) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini/yok edilmesini isteme,

f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,

g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme,
 

Kişisel verilerinizle ilgili 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu madde 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için bizimle her zaman, işbu metnin ekinde bulunan Başvuru Formu'nu doldurarak uyum@poas.com.tr, poas.kep@hs02.kep.tr adreslerine mail atarak ya da Başvuru Formu'nu merkez adresimize ileterek bizimle irtibata geçebilirsiniz.

4-Kişisel Veri Saklama Süresi

Petrol Ofisi tarafından işlenen kişisel veriler mevzuatta öngörülen süreler ve verinin işlenme amacı için gerekli olan süre boyunca saklanmaktadır. Söz konusu verilerin saklanması için yasal bir süre belirlenmemiş ise Petrol Ofisi iş süreçleri ve hukuki ve ticari teamüller göz önünde bulundurularak bir süre belirlenmektedir.

Söz konusu süre geçtikten sonra kişisel verileriniz Petrol Ofisi tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

5-Kişisel Verilerinizin Doğru ve Güncel Olarak Muhafaza Edilmesi

Kullanıcı/Kullanıcılar, müşteriler, çalışan adayları, ziyaretçiler, iş ortakları, web sitesi üzerinden veya sair yollarla paylaştıkları bilgilerin doğru olmasının ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesinin KVKK anlamında kişisel verileri üzerinde sahip oldukları hakları kullanabilmeleri ve ilgili diğer mevzuat açısından önemli olduğunu bildiklerini ve yanlış bilgi verilmesinden doğacak sorumlulukların tamamen kendilerine ait olacağını kabul ve beyan etmişlerdir.

6-Kişisel Verilerinizin Silinmesi, Yok Edilmesi Veya Anonimleştirilmesi

İşbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası'nda belirtilen amaçlarla işlenmiş olan kişisel verileriniz; KVKK madde 7/f.1'e göre işlenmesi gerektiren amaç ortadan kalktığında ve Türk Ceza Kanunu madde 138'e göre ise kanunların belirlediği süreler geçince tarafımızca anonimleştirilerek kullanılmaya devam edilebilir.

Kişisel verilerinizin işlenmesi ve kullanılması ile ilgili olarak her zaman silme ve vermiş olduğunuz onayı geri alma hakkınız bulunmaktadır.

7-Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası'nda Yapılacak Değişiklikler

Petrol Ofisi, işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası'nda her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası'nın Site'ye konulmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır.

8-Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme Ve İcra Daireleri

İşbu Site Kullanım Şartları ve Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına tabidir. Burada yer alan hususlarla ilgili olarak herhangi bir uyuşmazlık veya ihtilaf iddia veya talep olduğu takdirde, İstanbul (Çağlayan) Mahkeme ve İcra Dairelerinin yetkili olacaktır.

9.Son Hüküm

Kullanıcı / Kullanıcılar, müşteriler, ziyaretçiler, çalışan adayları, iş ortakları, Site Kullanım Şartları'nı ve Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası'nı okuduklarını, yukarıda belirtilen tüm hususlara uyacaklarını, web sitesinde yer alan içeriklerin ve Petrol Ofisi'ne ait tüm elektronik ortam ve bilgisayar kayıtlarının Hukuk Muhakemeleri Kanunu madde 193 uyarınca kesin delil sayılacağını gayrı kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt etmişlerdir.

Ek 1 Başvuru Formu

Petrol Ofisi A.Ş. Çerez Politikası

PETROL OFİSİ A.Ş. ve bağlı şirketlerin web sitesinde bulunan belirli bir çerez kategorisini almak istemiyorsanız bu aracı kullanarak gerekli ayarları yapabilirsiniz. Aynı tarayıcıdan yapacağınız bir sonraki web sitesi ziyaretinde seçimlerinizi hatırlayabilmemiz için bir çerez kullanmamız gerekir.

Tercih ettiğiniz ayarların kullandığınız farklı cihazlar ve tarayıcılar arasında paylaşılması teknik olarak mümkün olmadığından kullandığınız her tarayıcıda gerekli ayar değişikliklerini yapmanız gerekmektedir. Tercihlerinizle ilgili olarak gerekli tüm çabayı sarf ettiğimizden emin olabilirsiniz. Bununla birlikte, tüm çerezlerin yakalanmaması olasılığı mevcuttur. Bu durum sizin için bir sorun teşkil ediyorsa tarayıcınızı kullanarak çerez ayarlarınızı değiştirmenizi öneririz. Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli olan bilgilere ulaşmak amacıyla tarayıcınızdaki "Yardım" fonksiyonuna tıklayın.

Çerez ayarlarınızın değiştirilmesinin mutlak gerekli çerezleri ve bu web sitesinin kullanımını etkileyebileceğini lütfen unutmayın. Sonuç olarak, web sitesinin veya seçeneklerin bir kısmı çerezler devre dışı bırakıldığında doğru çalışmayabilir. Diğer bir seçenek, tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezler yerleştirildiğinde size uyarı verilmesini sağlamaktır. Çerez yönetimi hakkında daha fazla bilgiye All About Cookies web sitesinden ulaşabilirsiniz. Bilgilendirme amaçlı bu web sitesinin bizimle hiçbir şekilde bağlantılı olmadığını ve üzerinde herhangi bir etkimiz olmadığını lütfen unutmayın.

Lütfen dikkat: Geçerli kanunlar uyarınca fonksiyonel çerezler, analiz çerezleri ve üçüncü taraf seçenekleri ile ilgili diğer çerezler, ilk olarak web sitemizde, aşağıda veya çerez tablosunda gösterilen Çerez Bilgileri Mesajındaki ilgili düğmeye tıklayarak izin verdiyseniz yalnızca web sitemiz aracılığıyla yerleştirilecektir.

Çerezlere izin vermeyi veya izin vermemeyi seçtiğinizde Çerez Bilgi Mesajı ekrandan kaybolacaktır, ancak belirli aralıklarla tekrar görüntülenebilir. Ayrıca, çerez ayarlarınızı değiştirmek ve belirlemek istediğinizde bu bölüme geri gelerek aşağıdaki düğmeleri kullanarak gerekli ayarları yapabilirsiniz.

Fonksiyonel çerezleri, analiz çerezlerini veya üçüncü taraf çerezlerini devre dışı bırakmanız durumunda, bizim ve üçüncü tarafların çevrimiçi deneyiminizi geliştirme ve size kişisel bilgi ve hizmetler sunma kapasitemizin sınırlanacağını lütfen unutmayın.

Mutlak gerekli çerezler

Mutlak gerekli çerezler web sitesinde gezinmenize ve özelliklerini kullanmanıza olanak sağlayan çerezlerdir. Bu çerezler olmadan en düşük yoğunluklu sunucuya yönlendirme veya istek listenizin hatırlanması gibi bazı özellikler kullanılamaz.

Fonksiyonel çerezler

Fonksiyonel çerezler yaptığınız seçimleri hatırlar ve web sitesini ihtiyaçlarınıza uygun olarak geliştirebilmemize olanak sağlar. Örneğin, mobil siteye yerleştirilen çerez hangi bölümden geldiğinizi hatırlar ve bu sayede bir sonraki ziyaretinizde aynı bölüme dönmenizi sağlar. Çerezleri aynı zamanda kategori/bölüm tercihlerinizi kaydetmek için kullanırız.

Analiz çerezleri

PETROL OFİSİ A.Ş. web sitesindeki analiz çerezlerini kurum içi amaçlarımız doğrultusunda kullanırız ve bu çerezler size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamamıza yardımcı olur. Analiz çerezleri tarafından toplanan bilgiler, ziyaretçilerimizin PETROL OFİSİ A.Ş. web sitesini nasıl kullandıklarını anlamamıza yardımcı olarak size içerikleri sunma şeklimizi geliştirmemizi sağlar. Bu çerezler ayrıca PETROL OFİSİ A.Ş. ana sayfası gibi belirli sayfalar için farklı tasarım fikirlerini test etmemize olanak sağlar. Analiz amaçları ve sürekli gelişim doğrultusunda, Google Analytics hizmetini kullanmaktayız. Bu hizmet sağlayıcısı (Google Inc.) PETROL OFİSİ A.Ş. etki alanlarında (örneğin www.domainadi.com) 1. taraf çerezleri olarak sunulan analiz çerezleri yerleştirmektedirler.

Üçüncü taraf çerezleri

Bu çerezler web sitemize üçüncü taraflarca yerleştirilen ve okunan üçüncü taraf seçenekleriyle ilgili olan çerezlerdir. Üçüncü taraflarca yerleştirilmiş çerezler PETROL OFİSİ A.Ş. tarafından kullanılmaz ve okunmaz, sadece ilgili üçüncü tarafça kullanılır. Bu çerezler, bu çerezlerin kullanımıyla elde edilen veriler ve kullanım amaçları üzerinde sınırlı bilgimiz ve kontrolümüz bulunmaktadır. Üçüncü taraf çerezler fonksiyonel, mutlak gerekli ve analiz çerezleri içerebilir. Üçüncü taraflar, elde edilen bilgileri kendi amaçları doğrultusunda kullanabilirler. Elde edilen bilgilere ilgili üçüncü taraf seçeneklerini nasıl kullandığınız gibi bilgiler (diğer bilgilerle birlikte) dahil olabilir ve ilgili üçüncü tarafın kullanıcılarını tanımlamasına olanak sağlayabilir.

Bu çerezlere izin verilmemesinin YouTube gibi 3. taraf video sağlayıcılarını izleme seçeneklerini veya web sitemizden Facebook ve Google+ gibi sosyal medya platformlarında içerik paylaşımına yönelik kolay araçları devre dışı bırakacağını lütfen unutmayın.

Bu sayfadan ayrıldığınızda ayarlarınız kaydedilecektir.

Petrol Ofisi A.Ş. Çerez Politikası

PETROL OFİSİ A.Ş. ve bağlı şirketlerin web sitesinde bulunan belirli bir çerez kategorisini almak istemiyorsanız bu aracı kullanarak gerekli ayarları yapabilirsiniz. Aynı tarayıcıdan yapacağınız bir sonraki web sitesi ziyaretinde seçimlerinizi hatırlayabilmemiz için bir çerez kullanmamız gerekir.

Tercih ettiğiniz ayarların kullandığınız farklı cihazlar ve tarayıcılar arasında paylaşılması teknik olarak mümkün olmadığından kullandığınız her tarayıcıda gerekli ayar değişikliklerini yapmanız gerekmektedir. Tercihlerinizle ilgili olarak gerekli tüm çabayı sarf ettiğimizden emin olabilirsiniz. Bununla birlikte, tüm çerezlerin yakalanmaması olasılığı mevcuttur. Bu durum sizin için bir sorun teşkil ediyorsa tarayıcınızı kullanarak çerez ayarlarınızı değiştirmenizi öneririz. Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli olan bilgilere ulaşmak amacıyla tarayıcınızdaki "Yardım" fonksiyonuna tıklayın.

Çerez ayarlarınızın değiştirilmesinin mutlak gerekli çerezleri ve bu web sitesinin kullanımını etkileyebileceğini lütfen unutmayın. Sonuç olarak, web sitesinin veya seçeneklerin bir kısmı çerezler devre dışı bırakıldığında doğru çalışmayabilir. Diğer bir seçenek, tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezler yerleştirildiğinde size uyarı verilmesini sağlamaktır. Çerez yönetimi hakkında daha fazla bilgiye All About Cookies web sitesinden ulaşabilirsiniz. Bilgilendirme amaçlı bu web sitesinin bizimle hiçbir şekilde bağlantılı olmadığını ve üzerinde herhangi bir etkimiz olmadığını lütfen unutmayın.

Lütfen dikkat: Geçerli kanunlar uyarınca fonksiyonel çerezler, analiz çerezleri ve üçüncü taraf seçenekleri ile ilgili diğer çerezler, ilk olarak web sitemizde, aşağıda veya çerez tablosunda gösterilen Çerez Bilgileri Mesajındaki ilgili düğmeye tıklayarak izin verdiyseniz yalnızca web sitemiz aracılığıyla yerleştirilecektir.

Çerezlere izin vermeyi veya izin vermemeyi seçtiğinizde Çerez Bilgi Mesajı ekrandan kaybolacaktır, ancak belirli aralıklarla tekrar görüntülenebilir. Ayrıca, çerez ayarlarınızı değiştirmek ve belirlemek istediğinizde bu bölüme geri gelerek aşağıdaki düğmeleri kullanarak gerekli ayarları yapabilirsiniz.

Fonksiyonel çerezleri, analiz çerezlerini veya üçüncü taraf çerezlerini devre dışı bırakmanız durumunda, bizim ve üçüncü tarafların çevrimiçi deneyiminizi geliştirme ve size kişisel bilgi ve hizmetler sunma kapasitemizin sınırlanacağını lütfen unutmayın.

Mutlak gerekli çerezler

Mutlak gerekli çerezler web sitesinde gezinmenize ve özelliklerini kullanmanıza olanak sağlayan çerezlerdir. Bu çerezler olmadan en düşük yoğunluklu sunucuya yönlendirme veya istek listenizin hatırlanması gibi bazı özellikler kullanılamaz.

Fonksiyonel çerezler

Fonksiyonel çerezler yaptığınız seçimleri hatırlar ve web sitesini ihtiyaçlarınıza uygun olarak geliştirebilmemize olanak sağlar. Örneğin, mobil siteye yerleştirilen çerez hangi bölümden geldiğinizi hatırlar ve bu sayede bir sonraki ziyaretinizde aynı bölüme dönmenizi sağlar. Çerezleri aynı zamanda kategori/bölüm tercihlerinizi kaydetmek için kullanırız.

Analiz çerezleri

PETROL OFİSİ A.Ş. web sitesindeki analiz çerezlerini kurum içi amaçlarımız doğrultusunda kullanırız ve bu çerezler size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamamıza yardımcı olur. Analiz çerezleri tarafından toplanan bilgiler, ziyaretçilerimizin PETROL OFİSİ A.Ş. web sitesini nasıl kullandıklarını anlamamıza yardımcı olarak size içerikleri sunma şeklimizi geliştirmemizi sağlar. Bu çerezler ayrıca PETROL OFİSİ A.Ş. ana sayfası gibi belirli sayfalar için farklı tasarım fikirlerini test etmemize olanak sağlar. Analiz amaçları ve sürekli gelişim doğrultusunda, Google Analytics hizmetini kullanmaktayız. Bu hizmet sağlayıcısı (Google Inc.) PETROL OFİSİ A.Ş. etki alanlarında (örneğin www.domainadi.com) 1. taraf çerezleri olarak sunulan analiz çerezleri yerleştirmektedirler.

Üçüncü taraf çerezleri

Bu çerezler web sitemize üçüncü taraflarca yerleştirilen ve okunan üçüncü taraf seçenekleriyle ilgili olan çerezlerdir. Üçüncü taraflarca yerleştirilmiş çerezler PETROL OFİSİ A.Ş. tarafından kullanılmaz ve okunmaz, sadece ilgili üçüncü tarafça kullanılır. Bu çerezler, bu çerezlerin kullanımıyla elde edilen veriler ve kullanım amaçları üzerinde sınırlı bilgimiz ve kontrolümüz bulunmaktadır. Üçüncü taraf çerezler fonksiyonel, mutlak gerekli ve analiz çerezleri içerebilir. Üçüncü taraflar, elde edilen bilgileri kendi amaçları doğrultusunda kullanabilirler. Elde edilen bilgilere ilgili üçüncü taraf seçeneklerini nasıl kullandığınız gibi bilgiler (diğer bilgilerle birlikte) dahil olabilir ve ilgili üçüncü tarafın kullanıcılarını tanımlamasına olanak sağlayabilir.

Bu çerezlere izin verilmemesinin YouTube gibi 3. taraf video sağlayıcılarını izleme seçeneklerini veya web sitemizden Facebook ve Google+ gibi sosyal medya platformlarında içerik paylaşımına yönelik kolay araçları devre dışı bırakacağını lütfen unutmayın.

Bu sayfadan ayrıldığınızda ayarlarınız kaydedilecektir.